Рішення виконавчого комітету від 17.03.2021

Автор | 22.03.2021
Назва рішення
110Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Борщівської міської ради.
111Про затвердження  тарифів на послуги, збирання і вивезення твердих побутових відходів комунальному підприємству «Борщівський комунальник».
112Про взяття на квартирний облік дитини - сироти ГИЩУКА Сергія Юрійовича
113 Про погодження змін до штатного розпису комунального підприємства «Борщівський комунальник».    Додаток
114Про схвалення проєкту рішення Борщівської міської ради «Про затвердження Програми запобігання та ліквідації африканської чуми свиней на території Борщівської територіальної громади на 2021-2025 роки».
115Про звільнення від батьківської плати в закладах дошкільної освіти громадян територіальної громади міста Борщева.
116Про звільнення від плати за харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Борщівської міської ради.
117Про встановлення статусу дитини-сироти ГОМЕНЮКУ Андрію Генадійовичу.
118Про надання дозволу фізичній особі – підприємцю Москві П.О. на здійснення   виносної торгівлі.
119Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Борщівської міської ради від 24 лютого 2021 року № 94 «Про проведення двомісячника благоустрою  та Дня довкілля на території населених пунктів територіальної громади міста Борщева».
120Про затвердження розпорядження Борщівського міського голови від 11 березня 2021 року № 103 «Про затвердження складу комісії з питань визначення стану зелених насаджень на земельній ділянці поблизу домоволодіння по вулиці Ярослава Кондри №22 у місті Борщеві».
121Про затвердження складу комісій з питань визначення стану зелених насаджень  та їх відновної вартості у населених пунктах територіальної громади міста Борщева.
122Про надання дозволу на видалення зелених насаджень по вулиці Симона Петлюри у місті Борщеві.
123Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на земельній ділянці поблизу домоволодіння по вулиці Ярослава Кондри №22 у місті Борщеві.
124Про затвердження складу комісій з питань визначення стану зеленого насадження та його відновної вартості по вулиці С. Бандери у місті Борщеві.
125Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги підприємствами, установами, організаціями та населенням громади.
126 Про затвердження актів щодо списання багатоквартирних житлових будинків з балансу комунальних підприємств.    Додатки
127Про внесення змін до складу Опікунської ради при виконавчому комітеті Борщівської міської ради.
128Про схвалення проекту Програми з проведення зариблення та розвитку водних ресурсів на території Борщівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.
129Про внесення змін до складу Комісії з питань безоплатної передачі підприємств, установ, організацій та майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міста Чортківського району до комунальної власності територіальної громади міста Борщева

Протокол засідання